085-0166612 info@lucvalcare.nl

Verpleging

Verpleging
Het kan zijn dat u verpleegkundige zorg nodig heeft. Verpleging kan noodzakelijk zijn na ontslag uit het ziekenhuis of wanneer u bij een ziekte verpleegkundige zorg nodig heeft. Heeft u zorg nodig? Onze thuiszorg kan dan hulp bieden om in een vertrouwde omgeving te blijven wonen. De zorg kan worden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wat houdt de zorg in?
Onder verpleging vallen alle risicovolle en voorbehouden handelingen die uitgevoerd dienen te worden vanwege uw ziektebeeld. Voordat de zorg wordt gestart, stelt onze wijkverpleegkundige samen met u een zorgleefplan op. Dit wordt samen met uw huisarts en specialisten gedaan. Voorbeelden van verpleegkundige handelingen zijn:

  • Insuline spuiten
  • Sondevoeding geven
  • Stomaverzorging
  • Het toedienen van medicijnen
  • Zuurstof toedienen
  • Wondverzorging

Staat de behandeling die u nodig heeft hier niet tussen? Neem dan contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

LucVal Care hecht veel waarde aan de professionaliteit en bekwaamheid van haar medewerkers. Door zowel bijscholing als nascholing zorgen wij ervoor dat onze medewerkers in staat zijn om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en uw kwaliteit van leven te verhogen en te bewaken.

Kosten en vergoeding
Verpleging valt net als persoonlijke verzorging onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Verpleging aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden verpleging aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

 

 

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven