Stervensbegeleiding

Verlies-, rouw- en stervensbegeleiding

Vroeg of laat krijgt iedereen met verlies en rouw te maken, verlies van een dierbare, van werk, gezondheid, relatie of van het eigen leven. In onze maatschappij is niet altijd voldoende begrip voor de kwetsbare positie waarin een rouwende of stervende verkeert. Terwijl bewuste rouw helpt om het verlies een plaats te geven ín het leven, ook als dat het einde nadert.
Wij kunnen ons voorstellen dat het rouwproces moeilijk alleen te verduren is. In dat geval kan onze professioneel opgeleide stervensbegeleider een mogelijke oplossing zijn.
Samen met de stervensbegeleider zoekt u naar een manier om uw verlies te verwerken en nieuwe invulling aan uw leven te geven. Al uw vragen over zingeving, verdriet, praktische zaken en hoe u verder moet met uw leven, kunt u bespreken met deze professional.

Rouwverwerking aanvragen

Wij bieden verlies-, rouw- en stervensbegeleiding aan in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Voor meer informatie, kosten en/of een vrijblijvend gesprek, kunt u contact opnemen via het contactformulier of e-mailen naar info@lucvalcare.nl. Wilt u toch liever direct contact! Dan kunt u bellen op telefoonnummer: 085-0166612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar.