Tijdelijke zorg

Kortdurende zorg of korte revalidatie

Heeft u plotseling zorg nodig? Bijvoorbeeld omdat u moet herstellen na een operatie, chemokuur of een wond. Dan is kortdurende zorg een oplossing. Wij zorgen er in dat geval voor dat u de juiste hulp krijgt, zodat u op juiste wijze kunt revalideren en er bovenop kunt komen.

Onze zorgverleners zijn direct inzetbaar en de zorg kan vaak binnen 24 uur van start gaan. Ook als u vanwege omstandigheden niet direct naar een zorginstelling, zoals een verpleeghuis, kunt verhuizen kunnen wij tijdelijke zorg verlenen totdat u terecht kunt bij een verpleeghuis van uw voorkeur. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u een zorgplan op, waarin wordt vastgesteld welke zorg u nodig heeft.

Kosten en vergoeding

Kortdurende zorg valt onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft voor deze zorgvorm ook geen eigen bijdrage te betalen.

Tijdelijke zorg aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden tijdelijke verzorging aan in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam.