085-0166612 info@lucvalcare.nl

Tijdelijke zorg

Kortdurende zorg of korte revalidatie
Heeft u plotseling extra ondersteuning nodig na ontslag van een ziekenhuisopname? Dan is kortdurende zorg wellicht een oplossing. Denk aan hulp thuis na een val of een botbreuk. Onze zorgverleners zorgen er in dat geval voor dat u de juiste hulp krijgt, zodat u op juiste wijze kunt revalideren en er bovenop kunt komen.

De zorgverleners van LucVal Care zijn direct inzetbaar en kan vaak binnen 24 uur geregeld worden. Ook als u vanwege omstandigheden niet direct naar een zorginstelling, zoals een verpleeghuis, kunt verhuizen. Wij kunnen dan tijdelijk de zorg verlenen, totdat u terecht kunt bij de zorginstelling van uw voorkeur. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u een zorgleefplan op, waarin wordt vastgesteld welke zorg u nodig heeft.

Kosten en vergoeding
Kortdurende zorg valt onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft voor deze zorgvorm ook geen eigen bijdrage te betalen.

Tijdelijke zorg aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden tijdelijke zorg aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven