085-0166612 info@lucvalcare.nl

Terminale zorg

Terminale thuiszorg

Terminale zorg wordt soms ook palliatieve zorg of stervensbegeleiding genoemd. In de terminale fase is de zorg gericht op het verlichten van klachten(pijn, sociaal, psychologisch en spiritueel) bij een levensbedreigende ziekte. In deze fase ligt de nadruk op de terminale behandeling van de ziekte en het begeleiden en ondersteunen van u en uw naasten. Onze palliatieve zorg is gericht op het bereiken van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven over een zo lang mogelijke periode. De zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij hebben een speciaal opgeleide stervensbegeleider in dienst, die ervaring heeft met deze zorgbehoefte.

De laatste fase van uw leven wilt u waardig afsluiten zonder praktische zorgen. Wij staan voor u klaar.

Voor wie is terminale zorg bedoeld?

Terminale zorg is bedoeld voor cliënten met een levensverwachting van ongeveer drie maanden in de regio van Den Haag. De zorg staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven. In deze fase is nachtzorg en 24-uurszorg mogelijk. Wij hebben een professionele, bekwame en multidisciplinair team in dienst voor het verlenen van terminale zorg.

Kosten en vergoeding

Terminale- of palliatieve zorg valt onder de zorgverzekeringswet. De huisarts of specialist in het ziekenhuis verklaart een client terminaal. Indien dit het geval is, dan komt de cliënt in aanmerking voor palliatieve zorg en worden de kosten gedekt door de basisverzekering.

Terminale thuiszorg aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 07:30 tot 18:00 bereikbaar. Onze zorgbemiddelaars helpen u graag verder. Wij bieden terminale zorg aan in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en omgeving.

ZORG AANVRAGEN?

Geen wachtlijsten

Aanvragen

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 
2288 EL Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via: 

085 - 0166612

 

LucVal Care B.V.
Hart voor Zorg!

Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28
2288 EL Rijswijk

 

Contact:
085 - 0166612
Fax:
085 - 0160242
E-mail:
info@lucvalcare.nl
Correspondentie
adres:

Postbus 91471
2509 EB
Den Haag

 Wil je ons volgen?

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding Bureau Veritas ISO 9001:2015
Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven