085-0166612 info@lucvalcare.nl

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging
Heeft u moeite met het uitvoeren van de alledaagse handelingen? LucVal Care helpt u graag met uw verzorging. Dankzij deze (gedeeltelijke) ondersteuning kan u het dagelijkse ritme behouden. Onze professionele en bekwame medewerkers staan graag voor u klaar, zodat u veilig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Wat houdt het in?
Persoonlijke verzorging is ondersteuning bij de alledaagse handelingen die soms niet meer mogelijk zijn zonder hulp van anderen. Onder de zorg verstaan wij onder andere:

  • Hulp bij het wassen en drogen;
  • Hulp bij het aan- en uitkleden;
  • Hulp en begeleiding bij toiletgang;
  • Hulp bij gebits- en mondverzorging;
  • Hulp bij het eten en drinken;
  • Hulp bij het klaarzetten van medicijnen.

LucVal Care stelt de kwaliteit van uw zorg voorop. Tijdens de intake vragen wij u naar uw wensen. U krijgt aan de hand van uw voorkeur een vaste medewerker toegewezen, zodat er een vertrouwd gezicht bij u over de vloer komt. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u een zorgleefplan op, waarin wordt vastgesteld hoeveel zorg en welke zorg u nodig heeft.

Kosten en vergoeding
De verzorging valt onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft ook geen eigen bijdrage te betalen.

Persoonlijke verzorging aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden persoonlijke verzorging aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

Mantelzorgbeleid
Onze medewerkers komen bij mensen over de vloer die zorg nodig hebben. Ze wonen alleen, met hun partner of gezin. Vaak krijgen ze hulp van mensen uit hun omgeving. Goede zorg vraagt om afstemming en samenwerking met deze mantelzorgers. Zij zijn immers degene die een groot gedeelte van de zorg voor hun rekening nemen, waardoor ze cliënten in staat stellen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven