Persoonlijke verzorging

Heeft u moeite met het uitvoeren van de alledaagse handelingen? Wij helpen u graag met uw verzorging. Dankzij deze ondersteuning kan u het dagelijkse ritme behouden. Onze professionele en bekwame medewerkers staan graag voor u klaar, zodat u veilig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Wat houdt het in?

Persoonlijke verzorging is ondersteuning bij de alledaagse handelingen die soms niet meer mogelijk zijn zonder hulp van anderen. Onder de zorg verstaan wij onder andere:

  • Hulp bij het douchen en naar het toilet gaan;
  • Hulp bij het aan- en uitkleden, hulp bij het aanbrengen of aantrekken van steunkousen, prothesen enzovoort;
  • Hulp bij tandenpoetsen, scheren, sieraden omdoen, handverzorging, gebitsverzorging enzovoort;
  • Hulp bij het eten en drinken, toedienen van sondevoeding;
  • Hulp bij het innemen van medicijnen, ogen druppelen, zalf of crème aanbrengen op de huid, enzovoort.

Wij stellen de kwaliteit van uw zorg voorop. Tijdens de intake vragen wij u naar uw wensen. U krijgt aan de hand van uw voorkeur een vaste team toegewezen, zodat er vertrouwde gezichten bij u over de vloer komen. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u een zorgplan op, waarin wordt vastgesteld hoeveel zorg en welke zorg u nodig heeft.

Kosten en vergoeding

De verzorging valt onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft ook geen eigen bijdrage te betalen.

Persoonlijke verzorging aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden persoonlijke verzorging aan in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam.