085-0166612 info@lucvalcare.nl

Klachten

Klachtenbehandeling
LucVal Care streeft ernaar om al haar klanten tevreden te houden, maar beseft dat er altijd iets mis kan gaan. Indien u ontevreden bent met onze zorg- en dienstverlening vragen wij u ons altijd op de hoogte te brengen. Door inhoudelijke meldingen en klachten kunnen wij op volledige wijze nagaan wat er mis is gegaan en de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening verbeteren.

Cliënten en diens vertegenwoordigers kunnen altijd bij ons terecht voor het melden van een klacht. In ons klachtenreglement staat beschreven hoe u een klacht kunt melden en hoe deze wordt afgehandeld.

Heeft u een klacht?
U kunt uw klacht melden bij een van onze medewerkers. Dat kan zowel telefonisch als schriftelijk. De medewerker registreert de klacht altijd.

Onafhankelijke klachtenfunctionaris
Heeft u vragen of wilt u liever de klacht indienen bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris? Dat kan! De onafhankelijke klachtenfunctionaris is objectief en goed op de hoogte van ons klachtenreglement. Zij kan uw vragen beantwoorden en/of uw klacht registreren. Ook bewaakt onze klachtenfunctionaris het afhandelingsproces.

Onafhankelijke klachtenfunctionaris: H. Lobles
De onafhankelijke klachtenfunctionaris is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17:00 via het telefoonnummer 085-01 66 612. U kunt uw klacht ook per email versturen. Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres: hoofdbegeleider_lucvalcare@outlook.com.

U kunt uw klacht ook schriftelijk indienen door deze te richten naar:
LucVal Care B.V.
T.a.v. de klachtenfunctionaris
Verrijn Stuartlaan 28, ( Begane grond )
2288 EL Rijswijk

De Geschillencommissie
In het geval dat wij de klacht in onderling overleg kunnen oplossen binnen 6 weken ( exclusief indien nodig 4 weken verlenging), dan kunt u ook terecht bij De Geschillencommissie. Er zijn kosten verbonden aan het indienen van een klacht bij De Geschillencommissie. De Geschillencommissie is een onafhankelijk en behandeld uw klacht onpartijdig.

U kunt uw klacht via deze link bij de geschillencommissie indienen.
Wilt u uw klacht liever schriftelijk indienen? Dat kan bij het onderstaande adres.
De Geschillencommissie
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Heeft u vragen over het indienen van een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-01 66 612.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven