Over LucVal Care B.V.

LucVal Care B.V.

Wij zijn een jong professionele thuiszorgorganisatie, gericht op het leveren van kwalitatieve en persoonsgerichte thuiszorg. Dit houdt in dat wij samen met u de thuiszorg inrichten op basis van uw wensen en behoeften. Wij bieden verschillende soorten zorg waaronder wijkzorg zoals persoonlijke verzorging en verpleging, tijdelijke zorg en palliatieve zorg maar ook begeleiding, huishoudelijke hulp en dagbesteding. Onze persoonlijke missie is ervoor zorgen dat uw zorgvraag op de juiste en volledige wijze wordt beantwoord met als oogpunt uw zelfredzaamheid te bevorderen, u behoudt de regie over het eigen leven, uw mantelzorger te ontlasten en dat u zo lang mogelijk fijn en veilig thuis kan blijven wonen. De kernwaarden die de fundering van LucVal Care vormen zijn vriendelijk, vertrouwen, vakkundig, verbinding en veilig.

Hart voor zorg

Dat is waar wij voor staan.

Bij het opstellen en het verlenen van de zorg kijken wij naar uw persoonlijke situatie en houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het belangrijkste is dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Bij het verlenen van zorg staat u als klant centraal.

LucVal Care werkt met vakkundige medewerkers, die wij regelmatig bijscholen. Op deze manier dragen wij bij aan het bevorderen van hun deskundigheid.

Thuiszorg aanvragen

LucVal Care heeft voor de inzet van wijkverpleging geen wachttijd.
Heeft u behoefte aan zorg? Of heeft u vragen over onze zorgverlening? U kunt zich via dit formulier aanmelden. Onze medewerkers zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.
Wilt u liever een medewerker telefonisch spreken? Dat kan. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 telefonisch te bereiken op 085 – 01 66 612 of mail ons op info@lucvalcare.nl onze medewerkers helpen u graag verder.