Personenalarmering

Iedereen wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ze willen. Door ouderdom of ziekte is het niet altijd mogelijk om verantwoord thuis te blijven wonen. Dan is het wel zo prettig te weten dat je hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn.

De personenalarmering biedt u die extra veiligheid om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

LucVal Care zal op korte termijn starten met het aanbieden van personenalarmering.

Hoe werkt het?

De wijkverpleegkundige bespreekt met u of u in aanmerking komt voor personenalarmering. U krijgt een personenalarmering, de Wuzzi. De Wuzzi is een mobiel alarm, met gps, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een horloge, die u altijd bij u kunt dragen.  Dit mobiele alarm werkt overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Het horloge beperkt zich niet tot uw directe woonomgeving. De GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.

 

Voordelen:

  • Vindbaar met positiebepaling
  • Gebiedsafbakening veilige zone
  • Mobiel alarm voor binnen en buiten
  • Spreek en luisterverbinding
  • Direct klaar voor gebruik
  • Makkelijk in te stellen en beheren.

Kosten en vergoeding

Voor het gebruik maken van onze alarmering kunt u kiezen tussen twee abonnementen. Onze deskundige bespreekt de opties met u en uw naastbetrokkenen zodat u of uw naastbetrokkenen kunt kiezen welke optie het beste bij u past. Wilt u een vrijblijvend gesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden personenalarmering aan in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.