085-0166612 info@lucvalcare.nl

Terminale zorg

Terminale thuiszorg
Terminale zorg wordt soms ook palliatieve zorg of stervensbegeleiding genoemd. In de terminale fase is de zorg gericht op het verlichten van klachten(pijn, sociaal, psychologisch en spiritueel) bij een levensbedreigende ziekte. In deze fase ligt de nadruk op de terminale behandeling van de ziekte en het begeleiden en ondersteunen van u en uw naasten. Onze palliatieve zorg is gericht op het bereiken van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven over een zo lang mogelijke periode. De zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

De laatste fase van uw leven wilt u waardig afsluiten zonder praktische zorgen. LucVal Care staat voor u klaar.

Voor wie is terminale thuiszorg bedoeld?
Terminale thuiszorg is bedoeld voor cliënten met een levensverwachting van ongeveer drie maanden in de regio van Den Haag en Rotterdam. De zorg staat in het teken van het zo goed mogelijk afscheid nemen van het leven. In deze fase is nachtzorg en 24-uurszorg mogelijk. LucVal Care heeft een professionele, bekwame en multidisciplinair team in dienst voor het verlenen van terminale zorg.

Kosten en vergoeding
Terminale- of palliatieve zorg valt onder de zorgverzekeringswet. De huisarts of specialist in het ziekenhuis verklaart een client terminaal. Indien dit het geval is, dan komt de cliënt in aanmerking voor palliatieve zorg en worden de kosten gedekt door de basisverzekering.

Terminale thuiszorg aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden terminale thuiszorg aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft,

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven