Sleutelkast

Als u zelf niet meer in staat bent om de deur open te doen dan is het fijn dat er een veilige plek is waar de sleutel ligt voor de mensen die naar binnen mogen. Een sleutelkastje is hiervoor erg handig.

Voor onze kwetsbare cliënten bieden wij de mogelijkheid om een sleutelkastje met een SKG-keurmerk bij ons te huren. De pincode wordt aan u en uw naastbetrokkenen evenals uw zorgverleners gecommuniceerd. De sleutelkastje is voorzien van een anti meeleeskap. Deze kap voorkomt dat derden over de schouder meekunnen kijken wanneer de cijfercode ingevuld wordt. De cijfers draaien na het openen van het kluisje automatisch terug naar de beginstand 0-0-0-0. Bij een krachtige aanval op het kluisje blokkeert het mechanisme, waardoor het slot niet meer open te draaien is.

Hoe werkt het?

Indien u wenst gebruik te maken van een sleutelkast van LucVal Care kunt u dit aan de wijkverpleegkundige of de zorgverleners aangeven. Een medewerker van LucVal Care belt u voor de verdere aanvraag van de sleutelkast en maak een afspraak met u voor het monteren van het kastje.

Wilt u meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 07:30 tot 18:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder.