085-0166612 info@lucvalcare.nl

Nachtzorg

Nachtzorg
Misschien heeft u ’s nachts zorg nodig, bijvoorbeeld bij het naar bed gaan of bij het bezoeken van het toilet. Nachtzorg is persoonlijke verzorging en/of verpleging en aanvullende hulp gericht op het slapen. Met nachtzorg kan opname in een verpleeghuis uitgesteld worden. Wij hebben een gespecialiseerd team dat ’s nachts inzetbaar is om deze zorg te verlenen. De zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u een zorgleefplan op, waarin wordt vastgesteld welke zorg u nodig heeft.

Wanneer is nachtzorg nodig?
Nachtzorg kan een uitkomst bieden als u het lastig vindt om ’s nachts alleen te zijn, door bijvoorbeeld ziekte of tijdelijk na een operatie. Maar het kan ook zijn dat u niet (meer) voor uw zieke partner kunt zorgen. In de volgende gevallen kan u gebruik maken van onze nachtzorg:

  • Hulp en begeleiding bij het naar bed gaan of opstaan;
  • Hulp en begeleiding bij toiletgang;
  • Hulp bij wondverzorging, wassen, wisselen van ligging en verschonen;
  • Hulp bij eten en drinken;
  • Toedienen van nachtmedicijnen bijvoorbeeld via injecties of via een medicijnpomp.

Kosten en vergoeding
Nachtzorg valt onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft voor deze zorgvorm ook geen eigen bijdrage te betalen.

Nachtzorg aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden nachtzorg aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven