Nachtzorg?

Wat is nachtzorg?

Nachtzorg is persoonlijke verzorging en/of verpleging en aanvullende hulp gericht op het slapen. Met nachtzorg kan opname in een verpleeghuis uitgesteld worden. Heeft u ’s nachts zorg nodig? Bijvoorbeeld bij het naar bed gaan of bij het bezoeken van het toilet in de nacht. Wij hebben een gespecialiseerd team dat ’s nachts inzetbaar is om deze zorg te verlenen.

Wanneer is nachtzorg nodig?

Nachtzorg kan een uitkomst bieden als het lastig is om ’s nachts alleen te zijn, door bijvoorbeeld ziekte, nachtelijke onrust of tijdelijk na een operatie. Maar het kan ook zijn dat u niet (meer) voor uw zieke partner kunt zorgen. In deze gevallen kan u gebruik maken van onze nachtzorg.

Kosten en vergoeding

Nachtzorg kan onder de zorgverzekeringswet vallen maar kan ook als particulier aangeboden worden. Indien de zorg onder uw basisverzekering valt dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft voor deze zorgvorm ook geen eigen bijdrage te betalen.

Zorg aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 07:30 tot 18:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden nachtzorg aan in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam.