085-0166612 info@lucvalcare.nl

Huishoudelijke hulp

Wat is huishoudelijke hulp?

Huishoudelijke hulp in Den Haag, Rijswijk, Voorburg of omgeving nodig? Wij bieden hulp in het huishouden. Wij kunnen ons prima voorstellen dat u door ouderdom, een ziekte of tijdelijk niet meer in staat bent om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren. Onze medewerkers kunnen in dat geval uw huishoudelijke taken overnemen of u helpen bij het uitvoeren van een aantal taken. Een fris en schoon huis is natuurlijk altijd fijn. Huishoudelijke hulp bestaat uit verschillende soorten taken zoals:

  • Schoonmaken (toilet, keuken, badkamer, huiskamer etc.)
  • Opruimen
  • Strijken
  • Afstoffen
  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Ramen zemen
  • Afwassen
  • Wassen van kleding
  • Verschonen van beddengoed

Hoe werkt het?

Na de aanmelding stellen wij samen met u een werkplan op. Afhankelijk van uw indicatie komt de huishoudelijke hulp een aantal keer per week bij u thuis op een vooraf afgesproken dag en tijdstip. In het werkplan staat beschreven hoe de hulp er uit zal zien. De cliënt staat in dit werkplan centraal. Dat betekent dat uw persoonlijke wensen mee worden genomen bij het opstellen van het werkplan.

Kosten en vergoeding

Voor de financiering van hulp in het huishouden kunt u terecht bij het WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning) loket van de gemeente waar u woont. U kunt hier een indicatie aanvragen. Vanaf het moment dat de gemeente de beschikking heeft afgegeven, heeft u recht op huishoudelijke hulp. Indien u hier hulp bij nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Indien u niet in aanmerking komt voor een indicatie, dan kunt u ook bij ons terecht voor particuliere hulp. Ook bij deze vorm van huishoudelijke hulp wordt samen met de u gekeken welke hulp noodzakelijk is. Voor particuliere huishoudelijke hulp geldt een uurtarief.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 07:30 tot 18:00 bereikbaar. Onze zorgbemiddelaars helpen u graag verder. Wij bieden huishoudelijke hulp aan in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam.

ZORG AANVRAGEN?

Geen wachtlijsten

Aanvragen

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 
2288 EL Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via: 

085 - 0166612

 

LucVal Care B.V.
Hart voor Zorg!

Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28
2288 EL Rijswijk

 

Contact:
085 - 0166612
Fax:
085 - 0160242
E-mail:
info@lucvalcare.nl
Correspondentie
adres:

Postbus 91471
2509 EB
Den Haag

 Wil je ons volgen?

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding Bureau Veritas ISO 9001:2015
Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven