085-0166612 info@lucvalcare.nl

Huishoudelijke hulp

 

Wat is huishoudelijke hulp?
Huishoudelijke hulp nodig? LucVal Care biedt hulp in het huishouden. Wij kunnen ons prima voorstellen dat u door ouderdom, een ziekte of tijdelijk niet meer in staat bent om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren. De medewerkers van LucVal Care kunnen in dat geval uw huishoudelijke taken overnemen of u helpen bij het uitvoeren van een aantal taken. Een fris en schoon huis is natuurlijk altijd fijn.

Huishoudelijke hulp bestaat uit verschillende soorten taken zoals:

  • Schoonmaken
  • Opruimen
  • Strijken
  • Afstoffen
  • Stofzuigen
  • Ramen lappen

Hoe werkt het?
Na de aanmelding stellen wij samen met u een werkplan op. Afhankelijk van uw indicatie komt de huishoudelijke hulp een aantal keer per week bij u thuis op een vooraf afgesproken dag en tijdstip. In het werkplan staat beschreven hoe de hulp er uit zal zien. De cliënt staat in dit werkplan centraal. Dat betekent dat uw persoonlijke wensen mee worden genomen bij het opstellen van het werkplan.

Kosten en vergoeding
Voor de financiering van hulp in het huishouden kunt u terecht bij het WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning) loket van de gemeente waar u woont. U kunt hier een indicatie aanvragen. Vanaf het moment dat de gemeente de beschikking heeft afgegeven, heeft u recht op huishoudelijke hulp. Indien u hier hulp bij nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Indien u niet in aanmerking komt voor een indicatie, dan kunt u ook bij ons terecht voor particuliere hulp. Ook bij deze vorm van huishoudelijke hulp wordt samen met de u gekeken welke hulp noodzakelijk is. Voor particuliere huishoudelijke hulp geldt een uurtarief.

Huishoudelijke hulp aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden huishoudelijke hulp aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven