085-0166612 info@lucvalcare.nl

Beschermd of begeleid wonen

Beschermd of begeleid wonen
Wij kunnen ons voorstellen dat er situaties zijn waarin het soms (nog) niet lukt om zelfstandig te wonen. In dat geval is beschermd of begeleid wonen een mogelijke oplossing. U kunt bij LucVal Care terecht voor deze woonvormen. Afhankelijk van uw situatie kan dit een kort of langdurig verblijf zijn. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten terecht komen in een gezonde leefomgeving, waarbij de zelfredzaamheid centraal staat.

Het financieren van beschermd of begeleid wonen
Beschermd of begeleid wonen valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U dient hiervoor een indicatie van de gemeente te hebben. Hiervoor kunt u terecht bij het WMO-loket van de gemeente waar u woont. Indien u hulp nodig heeft met de aanvraag, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Beschermd of begeleid wonen aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden zorg aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven