085-0166612 info@lucvalcare.nl

Wonen

Beschermd en begeleid (zelfstanding) wonen
Heeft u (of een familielid) door psychische of psychosociale problemen hulp nodig bij dagelijkse activiteiten? Kunt u door deze problemen niet zelfstandig wonen? LucVal Care biedt verschillende vormen van hulp. Hulpverleners en medewerkers van het Wmo-loket van uw gemeente bekijken samen met u welke vorm het beste aansluit op uw situatie. Er wordt eerst gekeken of u in uw huidige woning kunt blijven wonen en begeleiding thuis voldoende is. Deze vorm van zorg wordt begeleid zelfstandig wonen genoemd. Het is een vorm van extramurale zorg waardoor u thuis kan blijven wonen en ambulante zorg ontvangt.

De begeleiding houdt niet in dat alle zorg thuis wordt geleverd, maar ook dat u de nodige begeleiding krijgt. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat u naast de begeleiding aan huis regelmatig naar een zorginstelling gaat voor een behandeling of gesprek.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder.

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven