085-0166612 info@lucvalcare.nl

Werkwijze aanmelding

Onze werkwijze 

Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een uitgebreide dienstverlening. U krijgt thuiszorg van een professioneel opgeleid team van verpleegkundigen en verzorgenden. Door onderstaand stappenplan te doorlopen komen wij samen met u tot een zorgplan op maat.

Aanmelding en intakegesprek

Vanaf het moment van aanmelding wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens het telefoongesprek wordt er gekeken of wij de zorg kunnen aanbieden.  Als wij de zorg kunnen aanbieden dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak met u gemaakt.  Onze bureaumanager komt daarna bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt uw huidige situatie in kaart gebracht en worden uw persoonlijke wensen besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt er gekeken wat wij voor u kunnen betekenen.

Na het intakegesprek komt onze wijkverpleegkundige langs voor een indicatie, zodra de indicatie is vastgesteld kan de zorg gestart worden. In dringende gevallen kan de zorg direct gestart worden. Zorg zonder indicatie kan echter niet langer dan twee weken worden geboden.

Zorgplan

Voor aanvang van de zorg wordt er een zorgplan opgesteld. In het zorgplan wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. In het zorgplan staat hoeveel zorg en welke zorg u nodigt heeft. Tijdens de periode dat wij zorg aan u leveren, nemen we regelmatig contact met u op om te kijken hoe u onze dienstverlening ervaart.

Thuiszorg aanvragen?

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 07:30 tot 18:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden thuiszorg aan in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en omgeving.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

 

LucVal Care B.V.
Hart voor Zorg!

Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28
2288 EL Rijswijk

 

Contact:
085 - 0166612
Fax:
085 - 0160242
E-mail:
info@lucvalcare.nl
Correspondentie
adres:

Postbus 91471
2509 EB
Den Haag

 Wil je ons volgen?

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding Bureau Veritas ISO 9001:2015
Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven