Thuiszorg nodig? bel 085-0166612

Werkwijze

Onze werkwijze bij aanmelding
LucVal Care is een thuiszorgorganisatie met een uitgebreide dienstverlening. U krijgt thuiszorg van een professioneel opgeleid team van verpleegkundigen en verzorgenden. Door onderstaand stappenplan te doorlopen komen wij samen met u tot een zorgplan op maat.

Vanaf het moment van aanmelding wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens het telefoongesprek wordt er gekeken of wij de zorg kunnen aanbieden.  Als wij de zorg kunnen aanbieden dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak met u gemaakt.  Onze bureaumanager komt daarna bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt uw huidige situatie in kaart gebracht en worden uw persoonlijke wensen besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt er gekeken wat wij voor u kunnen betekenen.

Na het intakegesprek komt onze wijkverpleegkundige langs voor een indicatie, zodra de indicatie is vastgesteld kan de zorg gestart worden. In dringende gevallen kan de zorg direct gestart worden. Zorg zonder indicatie kan echter niet langer dan twee weken worden geboden.

Voor aanvang van de zorg wordt er een zorgplan opgesteld. In het zorgplan wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. In het zorgplan staat hoeveel zorg en welke zorg u nodigt heeft. Tijdens de periode dat wij zorg aan u leveren, nemen we regelmatig contact met u op om te kijken hoe u onze dienstverlening ervaart. 

Thuiszorg aanvragen?
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden huishoudelijke hulp aan in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612