085-0166612 info@lucvalcare.nl

Thuiszorg Den Haag 

Heeft u thuiszorg nodig?

Thuiszorg Den Haag

Heeft u thuiszorg in Den Haag nodig en wilt u graag thuis blijven wonen? Wij bieden persoonsgerichte zorg voor iedereen die dit nodig heeft. De zorg wordt georganiseerd aan de hand van uw persoonlijke wensen, zodat u met een fijn en veilig gevoel thuis kunt blijven wonen. Wij leveren zorg op maat. U bepaalt wanneer de zorg plaatsvindt en hoe de zorg wordt ingekleurd. Onze missie is het verlenen van kwalitatieve en persoonsgerichte thuiszorg met een hoge mate van betrokkenheid.

Wij werken met kleine teams en zorgen ervoor dat u een vaste en vertrouwde medewerker over de vloer krijgt. U krijgt zorg van een professioneel opgeleid team van verpleegkundigen en verzorgenden. Het team is 7 dagen per week en 24 uur per dag inzetbaar.

Wij bieden thuiszorg aan in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

Onze zorgdiensten

Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een uitgebreide dienstverlening. Zo bieden wij:

De verschillende zorgdiensten kunnen ook in combinatie worden aangeboden.

Kosten en vergoeding

Een groot deel van onze zorgdiensten valt onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft ook geen eigen bijdrage te betalen.

Thuiszorg aanvragen?

Wilt u thuiszorg aanvragen of meer informatie over de zorgdiensten of die wij aanbieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLucVal Care is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ZORG AANVRAGEN?

Geen wachtlijsten

Aanvragen

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 
2288 EL Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via: 

085 - 0166612

 

LucVal Care B.V.
Hart voor Zorg!

Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28
2288 EL Rijswijk

 

Contact:
085 - 0166612
Fax:
085 - 0160242
E-mail:
info@lucvalcare.nl
Correspondentie
adres:

Postbus 91471
2509 EB
Den Haag

 Wil je ons volgen?

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding Bureau Veritas ISO 9001:2015
Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven