085-0166612 info@lucvalcare.nl

Rouwverwerking begeleiding

Verlies en rouwverwerking
Na verlies komt een periode van rouw. Iedereen rouwt op een eigen manier en iedereen ervaart die rouw op een eigen manier. Wij kunnen ons voorstellen dat het rouwproces moeilijk alleen te verduren is. In dat geval kan professionele begeleiding een mogelijke oplossing zijn.

Samen met een begeleider die gespecialiseerd is in verlies en rouw therapie zoekt u naar een manier om uw verlies te verwerken en nieuwe invulling aan uw leven te geven. Al uw vragen over zingeving, verdriet, praktische zaken en hoe u verder moet met uw leven, kunt u bespreken met deze professional.

Rouwverwerking aanvragen
Heeft u (onlangs) iemand verloren en heeft u behoefte aan professionele begeleiding in de rouwverwerking? Wij hebben een gespecialiseerd team in dienst dat ervaring heeft met deze zorgbehoefte. 

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden rouwverwerking aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond) 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

LucVal Care B.V.
Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28 (Begane grond)
2288 EL, Rijswijk

Correspondentieadres:
Postbus 91471
2509 EB, Den Haag

Contact:
085 - 0166612
E-mail:
info@lucvalcare.nl

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven