085-0166612 info@lucvalcare.nl

Ambulante begeleiding voor jongeren

Ambulante begeleiding voor jongeren

Ben je 18 jaar of ouder en heb je hulp nodig bij het zelfstandig wonen? Dan is onze specialistische ambulante begeleiding wellicht iets voor jou. Je kan bij ons terecht voor de volgende dingen:

  • Je hebt problemen met je familie, je opleiding, in je relatie of op je werk.
  • Je hebt financiële problemen.
  • Je hebt door psychische problemen moeite om je weg te vinden in de samenleving.
  • Je bent een (tiener)moeder en hebt hulp nodig.

Wat is ambulante begeleiding?

Het houdt in dat jij een aantal uur per week begeleidt wordt bij jouw thuis door een van onze maatschappelijke begeleiders. Samen met de begeleider stel jij een plan op met als doel jou op korte termijn de regie terug te geven over jouw leven. Jouw zelfredzaamheid staat hierbij centraal.

Hoe werkt het?

Bij het opstellen van het plan wordt gekeken naar de problemen die jij ervaart en de doelen die jij wilt opstellen om deze problemen aan te pakken. Hierbij wordt gekeken naar wat de dingen die al goed verlopen en de dingen die jij dient te verbeteren.

Kosten en vergoeding

Ambulante begeleiding wordt gefinancierd vanuit de WMO(Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Je hebt hiervoor een indicatie nodig van de gemeente. Je kunt hiervoor terecht bij het WMO-loket van jouw gemeente. Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen met het aanvragen van een indicatie. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.

Ambulante begeleiding aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze zorgbemiddelaars helpen u graag verder. Wij bieden ambulante begeleiding aan in Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Delft, Zoetermeer en omgeving.

Doorverwijzen van cliënten
Heeft uw cliënt begeleiding nodig? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor vragen en/of een eventuele doorverwijzing. Wij hebben nauw contact met andere zorgdisciplines en besteden veel aandacht aan onze wijkpositionering. U kunt ook contact met ons opnemen voor intercollegiaal overleg.

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28, 2288 EL, Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via dit nummer:

085 - 0166612

 

LucVal Care B.V.
Hart voor Zorg!

Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28
2288 EL Rijswijk

 

Contact:
085 - 0166612
Fax:
085 - 0160242
E-mail:
info@lucvalcare.nl
Correspondentie
adres:

Postbus 91471
2509 EB
Den Haag

 Wil je ons volgen?

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding Bureau Veritas ISO 9001:2015
Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven