085-0166612 info@lucvalcare.nl

Begeleiding


Wat is begeleiding?

Heeft u weleens het gevoel dat u de controle op het dagelijks leven lijkt te verliezen? Het kan zijn dat het thuis niet helemaal naar wenst verloopt. Bijvoorbeeld met het indelen van de dag, het doen van boodschappen, het regelen van geldzaken door bijvoorbeeld financiële problemen, het verwerken van het verlies van een dierbare of hulp kan gebruiken bij het opvoeden. Wij helpen mensen die steun en begeleiding nodig hebben met het brengen van structuur en ritme in het leven.

Hoe werkt het?

Een begeleider komt bij u thuis. Samen met u worden de problemen in kaart gebracht en worden er doelen vastgesteld waar u samen met de begeleider aan gaat werken. De begeleiding is bijvoorbeeld gericht op leren zorgen voor uw eigen huishouden of hulp bij geld- en bankzaken(administratie). Het is ook mogelijk dat u wordt geholpen met het contact tussen verschillende instanties of dat de begeleider met u meegaat.

Kosten en vergoeding

Voor dagbesteding, ondersteunende- en ambulante begeleiding kan u gebruik maken van de Wmo. Het doel van de wet is om burgers te helpen, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en deel kunnen nemen aan de maatschappij. U kan bij uw gemeente een indicatie aanvragen voor de ondersteuning die u nodig heeft. De financiering van de Wmo gaat via een persoonsgebonden budget (PGB).

Wij bieden verschillende soorten begeleiding:

Begeleiding aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@lucvalcare.nlU kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085 – 01 66 612. Wij zijn op werkdagen van 07:30 tot 18:00 bereikbaar. Onze zorgmedewerkers helpen u graag verder. Wij bieden begeleiding aan in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en omgeving.

ZORG AANVRAGEN?

Geen wachtlijsten

Aanvragen

BEZOEKADRES

Verrijn Stuartlaan 28 
2288 EL Rijswijk

CONTACT

Wij zijn bereikbaar via: 

085 - 0166612

 

LucVal Care B.V.
Hart voor Zorg!

Bezoekadres:
Verrijn Stuartlaan 28
2288 EL Rijswijk

 

Contact:
085 - 0166612
Fax:
085 - 0160242
E-mail:
info@lucvalcare.nl
Correspondentie
adres:

Postbus 91471
2509 EB
Den Haag

 Wil je ons volgen?

Wij zijn partners/lid van

Afbeelding Bureau Veritas ISO 9001:2015
Afbeelding De Geschillencommissie
Afbeelding Spot Thuiszorg
Afbeelding MKB Stichting Certificering
Afbeelding Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven